Уви обаче и този му брак, както и предишните

...
  Уви обаче и този му брак, както и предишните
Коментари Харесай

Последната жена на Тошо Тошев роди дете на Владислав Вутов

 

Уви обаче и този му брак, както и предходните 4, не устоя на тестването на времето. Очевидно малко по-късно Цвета е срещнала новата си обич – треньорът Владислав Вутов, от който е родила дете неотдавна. Според някои, Цвета се е познавала с него преди този момент около репортерската си специалност. Макар и грохнал от раздялата им, Тошев се сдобри с Цвета, която пък не спираше да плаче на погребението му. Тя обаче не общуваше изключително интензивно със синовете му.

 

 

Буквално дни преди гибелта си, Тошев показа в изявление, че доста съжалява, че е останал самичък, въпреки да се определяше като „ фамилен вид човек “. Към днешна дата Цвета Маркова е надалеч от публицистиката – има лично студио за йога за деца, в което е инструктор, както и малко квартално магазинче. Щастлива е с новата си обич и гледа напред.

 

Така и не излиза наяве дали възнамеряват брак с Владислав Вутов. Преди да се омъжи за Тошев, Цвета има един провален брак зад тила си с митничар, от който има две деца. С него се развежда, с цел да пристане на Тошев, с който се разделят след 8 години дружно.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР